POLITICA DE RETUR

La MEILI, satisfacția dvs. este garanția noastră. Dacă, din orice motiv, nu sunteți complet mulțumit de produsele achiziționate, le puteți returna în scopul recuperării banilor sau înlocuirii acestora cu alte produse, în termen de paisprezece (14) zile de la data primirii lor.

Dacă doriți să returnați/schimbați un produs  achiziționat de la MEILITHEBRAND.COM, urmați cei 3 pași simpli de mai jos. 

  1. COMPLETAȚI FORMULARUL DE RETUR

Completați formularul de retur care a fost inclus în pachetul dvs. Dacă nu găsiți acest formular, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți apelând 0751 547 141 (de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00) sau prin e-mail la contact@meilithebrand.com.

  1. AMBALAȚI PRODUSUL

 Împachetați cu atenție articolele împreună cu Formularul de retur completat.

Produsele trebuie returnate în starea lor inițială („ca noi”) și trebuie să vă asigurați, în special, că produsele nu sunt deteriorate, modificate sau utilizate.

  1. EXPEDIȚI COLETUL

Orice retur va fi expediat la următoarea adresă: Strada Gării, bloc 77, cod poștal 707085, Lunca Cetățuii, Comuna Ciurea, județul Iași, România.

Veți fi responsabil pentru plata costurilor de retur, iar costurile de transport inițiale va vor fi rambursate.

Vă rugăm să păstrați dovada de livrare (de exemplu, chitanța de la curier) pentru a demonstra că ați returnat produsele în cazul puțin probabil în care nu primim bunurile returnate.

Odată ce returul dvs. este primit și verificat, rambursarea dvs. va fi procesată și suma aferenta produselor returnate va fi transferată in contul completat in formularul de retur in termen de max. 10 zile lucrătoare.

Rambursări cu întârziere sau lipsă (dacă este cazul)

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de câteva zile înainte de a fi procesata o rambursare.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la contact@meilithebrand.com.