DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

MEILI este un brand de îmbrăcăminte 100% românesc, fondat în 2019. Pasiunea pentru haine și femei a adus viziunea pentru MEILÍ la viață.

Pentru existența și dezvoltarea progresivă, brandul poate mulțumi în principal fondatorului si directorului său creativ. După obținerea educației în Marketing Management și dupa o perioada de lucru si ucenicie într-un atelier de moda, a continuat sa lucreze la calitatile sale creative în cadrul propriei afaceri, fondata cu pasiune și dăruire.

Pentru viitor planuim sa devenim tot mai buni, și sa vă oferim numai cele mai bune produse. Muncim din greu pentru a fi mai aproape de tine și ne dorim sa devenim parteneri pentru magazinele cu produse de designer din România și din străinătate, dar si pentru a devenit un must-have în dulapurile femeilor din întreaga lume. 

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este aceea de a crea prin produsele noastre un stil fabulos, si un sentiment care sa va faca sa va simtiti minunat!

Ideea de a dezvolta modele casual cu accente de designer este ADN-ul brandului, care a devenit cheia succesului afacerii și care a adus popularitate imaginii MEILÍ. Produsele noastre aduc împreună materiale de înaltă calitate și un design simplu pentru a crea ceva foarte special. Toate produsele MEILÍ sunt realizate manual din materiale de înaltă calitate în propriul atelier. Modelele cheie ale colecțiilor MEILÍ sunt de obicei rochii, cămăși, fuste și pantaloni cu potrivire perfectă; de asemenea veti gasi și paltoane și jachete versatile, care se potrivesc în orice garderoba, și rămân relevante pentru mai multe sezoane.

Noi credem în calitate, grija pentru client, și crearea de produse unice de care se poate bucura oricine. Simplu și creativ în același timp, inspirat de ceea ce vedem în fiecare zi, fiecare produs reprezintă ceea ce ne place la lumea în care trăim. Sperăm că te vor inspira și pe tine.

SATISFACȚIA TA ESTE PREOCUPAREA NOASTRĂ NUMĂRUL UNU ȘI PROMITEM SĂ RĂMÂNEM DE ÎNCREDERE.

PRODUSELE NOASTRE